Fornuftige eftervirkninger

Det er en sen torsdag aften. Jeg har weekenden og en masse spændende aktiviteter foran mig. Udenfor mit vindue kan jeg høre berusede mennesker vælte rundt blandt andre. Det bliver mig i morgen og jeg glæder mig til at være ung, og drikke mig fra mine sanser. For det må jeg gerne.

Der er mørkt udenfor og der er mørkt i mit sind. Det er nu næsten to uger siden, jeg havde mit første egentlige møde med smukke Hekate. Det var skønt endelig at kende min plads. Da tonen skiftede fra behageligt dinner-chit-chat, til et bestemt tonefald. Ugerne op til havde været spækket med teasers fra hendes side af, og hvad hun forventede af mig som tøs. Hver eneste besked, billede og opkald gjorde en indvirkning på mig. Den gjorde mig liderlig og opbyggede en spænding og forventning som nu er blevet realiseret.

Først blev alle hendes floggere præsenteret for mig. Der var fire instrumenter. Tre floggere, som havde hver sin hårdhed. Blidt, medium og hårdt. Jeg var fast besluttet på, at jeg ikke ville prøve den hårde. Den skræmte mig frygteligt. Det sidste instrument var min værste fjende, spanskrøret. Det var alvor nu – og jeg kunne pænt pakke den flabede tøs væk. Jeg skulle nu være en dygtig tøs. 

Først blev jeg beordret på knæ. Jeg blev inspiceret. Hun skulle tjekke, om jeg havde gjort, hvad hun havde bedt mig om. Smilet fortalte mig, at min fisse var godkendt. Smilet hun sendte mig var varmt og det gav mig en ro i kroppen. Hun greb fat i mit hår og tvang hovedet mod gulvet. Så faldt de første slag på min røv. Blidt. Hurtigt. Hårdt. Vilkårligt. Hun skiftede mellem de tre floggere og jeg nød varmen i kroppen. Intensiteten øgedes og mit åndedræt blev tungere. Jeg glemte at trække vejret for at nedbryde smerten. Hun stoppede og forsikrede sig, at jeg var okay. Hun var bestemt og mindede mig om, at jeg skulle trække vejret. Det ville gøre smerten mere udholdelig. Det hjalp at håndtere smerteregnen, ved at trække vejret dybt. Hun træk mig op og stå, og jeg fik klemmer på mine bryster og på skamlæberne. Så beordrede hun mig ned på knæ igen. Denne gang med blottet køn. Det sveg absurdt meget, hver eneste gang floggeren ramte mit køn. Men jeg var liderlig. Hun legede med min liderlighed. Legede med min fisse og med min klit. Tørrede mine safter af på min ildrøde røv. Hun viskede til mig efterfølgende, at mine små søde klynk, gjorde hende liderlig og jeg helt sikkert ønskede mig at blive kneppet så voldsomt lige nu. Jeg nikkede. Jeg fornemmede hendes smil. Hun sagde, at hvis jeg var en god tøs, så ville hun måske have lyst til at kneppe mig. 

Så tvang hun mit hoved mod gulvet igen. Denne gang var smerten meget voldsom. Det var den hårde flogger, som ramte mig nu. Det føltes, som at blive sparket, så hårdt ramte den. Derefter brugte hun den milde flogger på min ryg og lod derefter hendes røde lange negle kradse hele vejen ned ad min ryg og ned til mine baller. Jeg ømmede mig. Der blev stille. Jeg vendte hovedet og kunne ane spanskøret og et sadistisk smil bredte sig på hendes mund. Satans. 

Hun beordrede mig om på ryggen med spredte ben. Jeg jamrede, skreg og bed da hun sporadisk plantede spanskrøret på mine lår, mit køn og mine bryster. Jeg kunne hele tiden fornemme hendes smil. Hun gjorde mig så liderlig. Da hun var færdig gav hun mig lov til at komme. Jeg var vaklende, da jeg rejste mig op. Hun krammede mig hårdt og kyssede mig dybt. 

Men jeg var slet ikke færdig. Jeg blev bundet på mine hænder til sengen med røven i vejret. Hun greb fat i mit hår og træk det op, mens hun viskede i mit øre, at jeg ville kneppet så hårdt, at jeg ville have svært ved at sidde ned næste dag. Min fisse var i forvejen så øm, at det smertede grusomt, da jeg blev kneppet af en alt for stor strap-on. Hun bed og kradsede mig. Det var så frækt. Jeg kunne intet stille op, andet end adlyde hende. Da hun havde kneppet mig, bad hun mig ligge mig på ryggen og sprede benene. Jeg skulle komme for hende igen. Smertefuldt blev jeg kneppet af en dildo. Hårdt og dybt. Jeg har intet tal på mine orgasmer den aften, da de var helt ubeskrivelige. Jeg fik et utal af sprøjteorgasmer, det bevidnede sengen bagefter, og klitoris orgasmer. Da hun var tilfreds kyssede hun mig og kaldte mig en dygtig tøs, som hun altid ville kunne lege med.

Jeg takker frøken Hekate for en dejlig aften. Hun vil gerne se mig igen

Det er nu næsten to uger siden, vi sås. Og hun har floreret meget i mit hoved. Jeg har haft tiden til at fordøje oplevelsen. Det at være sammen med en anden, mens min kæreste var tilstede. Jeg er glad for, han var der og jeg er lykkelig over, at han vil give mig lov til disse fantastiske oplevelser.  Efterfølgende har Hekate og jeg skrevet sammen om et nyt møde. Hun er spændt på, hvad hun kan udrette med mig. Hvor langt jeg vil gå for hende. Jeg har ligeså onaneret en del til oplevelsen.

Jeg så en film forleden, hvori der var en scene, hvor en yngre kvinde blev tortureret brutalt af en kvinde. Scenen tændte mig straks, og efterlod mig med en følelse af afsky men samtidig fascination. Tak Freud, tror jeg. Jeg sendte derfor scenen videre til smukke Hekate og fortalte hende, at jeg kom til at tænke på hende. Hun svarede tilbage at scenen gjorde hende liderlig ligeså og at det var nogle fornuftige eftervirkninger hun havde efterladt ved mig.

Jeg kan kun tilslutte mig hendes udsagn.

Reklamer

One thought on “Fornuftige eftervirkninger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s