Grænseeufori

Jeg er i løbet af denne uge blevet testet, udnyttet, elsket, chokeret over mig selv, ydmyget, forkælet, puttet, kysset, kneppet, spanket,  presset i en ekstatisk tilstand. Mine grænser er blevet rykket, og sprængt til atomer. Alt sammen af ham – min elskede, min ejer.

Jeg værdsætter alt det, som han har sagt denne uge.
“Jeg elsker dig.”
“Stop med at se så liderlig ud, jeg ender bare med at kneppe dig.”
“Jeg lader dig aldrig gå. ”
“Prøv at se lidt mere forelsket ud. ”
“Godmorgen min tøs”
“Hvorfor ingen andre har set, hvor perfekt du er – er mig en gåde.”
“Jeg kan jo ikke lade være med pille ved dig.”

Jeg forundres stadig over, at jeg endnu har nye ting at opleve sammen med ham. Jeg har endnu oplevelser og prøvelser til gode, og som jeg derefter ville kunne kalde for nyt. Oplevelser som jeg har haft kendskab til, men aldrig mærket på egen krop. Denne uge har været lige sådan. Jeg har fået til opgave at liste disse “førstegangsoplevelser” op for ham – for jer – for mig selv.

1. At få finger og blive kvalt offentligt.
Mine grænser omkring offentlighed blev i den grad sat på prøve denne uge, det allerede fra første dag, da han tog imod mig på stationen. Jeg skrev om de følelser, der gik igennem kroppen på mig inden, at igen skulle genforenes med ham. På perronen krammer han mig og kysser mig dybt. Han tager min taske og vi går hånd i hånd mod elevatoren. Jeg når ikke at reagere, før hans hænder er om min hals, hvorefter han presser mig hårdt op mod væggen. Offentligt. Mit hjerte banker hurtigt og mit åndedræt er tungt. Han kigger mig dybt i øjnene, mens den anden hånd finder ind under min kjole og glider hurtigt op i mit meget våde indre. Da elevatoren kommer bliver jeg hurtigt puffet ind i den. Hurtigt og konsekvent får jeg beskeden om, at jeg skal nå at komme for ham, inden vi når 1. etage. Jeg er presset, men jeg når det inden dørene går op. Han tager mig i hånden og vi går ud af elevatoren. Smilende, og en smule rystet over oplevelsen.

2. Pisk som straf //200 (1/2 time) 
Pisk har for det meste altid været af lyst, når det er blevet givet. Det er muligt, at jeg piver, når jeg bliver pisket, men det er kroppens måde at fortælle mig på, at kroppen er presset. Og det er yderst presserende, at modtage en byge af slag på kroppen. Men reaktionerne skifter hurtigt fra at være presset, til at nyde at tage imod. Jeg ville ihvertfald lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke nyder det. Og hvis der er noget jeg har lært nu, så er det, at min krop ikke længere tillader at jeg lyver. Jeg har ikke lyst til at lyve. For når jeg lyver, bliver jeg udsat for 200 slag med spanskrøret. Det er nyt for mig, at blive straffet på den måde. Jeg var aldrig i tvivl om, at det var straf, som jeg blev udsat for. Men min krop reagerede stadig på samme måde, som hvis det ikke havde været straf. Mentalt oplevede jeg noget andet, end jeg plejer. Tanken om straf, overtog min mentale bevidsthed og liderlighed, som plejer at drive mig, var ikke eksisterende. Jeg var splittet. For kan man nyde straf? Mentalt kan jeg ikke, men fysisk – jo. Jeg fik en kort pause efter slag 50. Derefter gik det løs igen. Jeg skulle forberede mig på at modtage igen. De sidste 100 slag blev hævet i intensitet og styrke. Jeg var i et helvede af ambivalens. Da der var omtrent 30 slag tilbage, var jeg i sådan en kamp med mig selv, at jeg ikke kunne styre min krop, min gråd og mit sind længere. Jeg var lige ved at give op, for min grænse var nået. Men ved det, at overbevise mig selv om, at hvis jeg giver op nu, og ikke accepterer min straf, vil jeg fortryde det for altid. Hvis jeg fornægter ham — fornægter jeg også mig selv.

3. Dobbeltpenetreret
Jeg har en skjult fantasi om, at blive brugt af flere på een gang. Hvilket han lokkede ud af mig i en rus af liderlighed. Nu er fantasien som sådan ikke hemmelig længere – hverken for ham, eller for jer — eller jeg selv. Han havde forinden lovet mig, at analsex unægteligt kom til at ske — hvilket jeg afslørede for ham, at jeg har et ambivalent forhold til, da jeg kun har dårlige oplevelser med det. Jeg har simpelthen problemer med at slappe af. Men sammen med ham gik det hele meget nemmere — ikke uden kamp — men idet han insisterende blev ved med at kræve hans ret, og fik mig til at falde til ro, gik det hele meget nemmere. Jeg vil så gerne — for givet, analsex er fantastisk godt. Jeg får de vildeste orgasmer ved det, specielt når han holder sine hænder om min hals mens han knepper mig. Buttplugs har jeg eksperimenteret med før, men kun de meget små af dem. Denne uge tog han min hånd, og sagde, at han ville introducere mig for endnu noget nyt. Hvis jeg kunne nå at tage alt mit tøj af og placere mig på knæ med røven i vejret inden han kom tilbage, ville han ikke vælge den store plug. Jeg nåede det — som han sagde: Du slår mange rekorder denne uge. Jeg var ynkelig, da han pressede pluggen op i min røv, det vil jeg gerne indrømme. Jeg kan ikke beskrive hvorfor, det er så hårdt. For jeg vil jo så gerne — vigtigst af alt, vil jeg gerne gøre ham stolt af mig, og dét ved at presse mig selv. At mærke hans kys efterfølgende, og hvordan han ledte mig ind i soveværelset til sengen og skubber mig ned på den. At mærke hans lyst – lige til det punkt hvor han trænger hårdt op i mit indre. Noget som før har været så langt ude i det perifære er mig nu så nært – at blive brugt i begge huller.

4. New positions
Intet ondt om missionærstillingen – bevares. Men at blive taget i køkkenet i doggy mens vinduet er åbent. Bare fordi han kan, fordi han har retten – og fordi han ved, at jeg gerne vil presses. Jeg har aldrig rigtig haft modet til at ride en person, fordi jeg føler mig for udsat – kropsmæssigt. Men det var noget andet med ham, når han styrer mine hofter og når han sætter tempoet.

5. Villavejen
Ikke nok med, at jeg fik finger i en elevator. Vi sad på en bænk på en villavej og kyssede, da han beder mig om at trække mine trusser af. Jeg fik modstridende følelser i min krop i samme sekund, som ordren lød. Godt nok havde jeg kjole på, og godt nok var der en hæk der kunne skygge lidt. Men alligevel — offentligt. Jeg havde lyst til at løbe væk. Men jeg fandt trygheden siddende på knæ foran ham på bænken, hvor han ben skærmede for mig. Hans fingrer trænger op i mig og afslører, hvor våd jeg er. Det smil der breder sig på hans læber og de insisterende ord, der lyder fra dem, får mig til at komme for ham.

6. At mærke ham komme oppe i mig
Det lyder helt utopisk, men det er rent faktisk sandheden. Jeg har i min begrænsede seksuelle udfoldelser på et lagen altid brugt kondom. Altid. Indtil for en uge siden – hvor jeg efter min ankomst fik lov til at mærke sæden løbe ned ad mine lår. En dybt fascinerende oplevelse, som jeg stadigvæk kan blive helt høj på. Det samme gælder, når han kommer i munden på mig. Jeg er altid i tvivl om, hvad deres forventes af mig. Skal jeg synke? Skal jeg lade det løbe ned ad min hage? Her blev mine tvivl gjort til skamme, da han kort udbryder, “Synk”. Hvilket en god tøs naturligvis gør. Jeg fik lov til at mærke ham komme oppe i mig mange gange denne uge.

7. Vaginalorgasme
Det er alment kendt, at kvinder enten ikke kan komme af vaginalorgasme, eller dem som det aldrig er lykkedes for. Jeg oplevede det i min uge sammen med ham — og det gjorde jeg rent faktisk. Det var i forbindelse med dobbeltpenetrering, at jeg mærkede en helt ny følelse i min krop.

8. Ydmygelser // kropsvæsker.
Og det er den endegyldige sandhed. Han gennemskuede mig. Jeg tænder på ydmygelse. En morgen efter jeg havde været på toilettet står han lige udenfor døren — med det blik jeg kender. Blikket hvor der skal ske noget, og det kommer til at gå ud over mig. Synet af ham gav mig naturligvis et kæmpe chok. Han kommer ind på badeværelset og presser mig på knæ for hans fødder. Han beder mig åbne munden og hurtigt går der et sug igennem min krop. Jeg ved godt, hvad der skal ske — for vi har snakket om det før. Før jeg har nået at tænke tanken til ende, mærker jeg en varme sprede sig udenpå min krop. At mærke varmen fra ham, at blive ydmyget på den måde sætter modstridende følelser igang. Jeg tænder ikke på urinsex – men jeg tænder på ydmygelsen. Så måske alligevel. Under sex blev jeg spyttet på i mit ansigt — hvilket jeg aldrig har været ude for før. I øjeblikket føler jeg mig møgbeskidt og ulækker – men det vækker en helt anden lyst i mig. Jeg vil have mere – det fungerer på samme måde som lussinger. Jeg bliver levende og bliver opmærksom på mig selv. Det samme gælder, når han tørrer mine egne safter af i mit ansigt.

9. Komme af smerte
Jeg har fire yndige gule mærker på mine bryster. To mærker på hvert, hvilket skyldes bidemærker. Jeg tænder på bidet i min krop – det primale stadie, mærke hans begær af mig. At mærke den bidende smerte i min krop, fik modstridende følelser til at boble i min krop. Jeg mærkede smerten, men jeg mærkede også lysten i min krop brede sig. En opbygning af lyst blandet med smerte – og før jeg vidste af det eskalerede følelserne i en skrigende orgasme.

10. Overrasket over jeg selv
Jeg undres, og er overrasket over min egen opførsel denne uge. Jeg har rent faktisk bedt ham om, at give mig hårdere lussinger under sex – så hårde lussinger, at det summer i hele hovedet bagefter. Så hårde lussinger, at man aner små blodansamlinger på kinden og lige under øjet. Jeg elsker lussinger – de får mig langt ud og samtidig fastholder de mig — lige der, sammen med ham. Mit fokus er kun på ham – og intet andet. Det er en skræmmende oplevelse, og jeg brød også sammen bagefter. Men ligesom altid, så er han der til at værne om mig efterfølgende. Til at holde om mig, til at kysse mig, trøste mig, og snakke oplevelsen igennem igen og igen.Jeg er ligeså overrasket over, at jeg gentagne gange bad ham om, at smøre hele mit ansigt ind i mine egne væsker. Ligeså er jeg blevet ret glad for, at sutte hans fingrer rene efter de har været oppe i mig.

Han behøver ikke bede mig om at gøre det længere – det kommer helt naturligt for mig.
Engang var hun bare en lille uforløst tøs — det er hun ikke længere. 
Reklamer

En mening om “Grænseeufori

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s