Når han deler

På finurlig vis har jeg besluttet, at lade ham bidrage til min blog. My french purdue is over.

Den glæde du bringer mig, er svær at beskrive med ord, men det skal da ikke forhindre mig i at gøre forsøget.
Det har siden starten stået klart for mig at du var noget særlig, blot med et enormt uforløst potentiale.
Det potentiale er nu ved at blive forløst, du får lov at vise hvor fantastisk du er og det er mig en ære at tage dig i hånden ned af den vej og føre dig sikkert frem.
I lang tid har jeg været fastlåst i min position og sådan set ikke følt at jeg hverken ville forandre eller at jeg havde brug for det. Forandringen kom dog med dig, efter vores første møde har jeg vidst og mærket at jeg havde behov for mere end jeg havde udlevet længe. Behovet for flere partnere er lagt i graven og i stedet kom lysten til det perfekte tilbage, du viste vejen med hele dit fantastiske væsen.
Du er mit perfekte, ikke blot fordi vi i lyst af seksualitet matcher hinanden så enestående godt, men fordi du ophøjer det hele, der der “udefinerbare det” som bare har taget mig med storm.
Du oplever et nyt og forbedret dig, men det gør jeg sådan set også, vi løfter hinanden mod nye højder, højder som du har stræbet mod og højder som jeg lidt havde opgivet håbet for tror jeg.
Du er perfekt for mig.

  • Måden du ønsker jeg bruger dig på, den kamp du kæmper med dig selv for mig.
  • Måden du udvikler dig på imens, du forløser langt om længe det potentiale der længe har brændt indeni dig for at komme ud og blive sat fri.
  • Måden du får mig til at føle, både når vi er sammen og hvert for sig, må indrømme jeg foretrækker når vi er sammen, ser frem med længsel til næste møde mellem os, men på en måde nyder jeg også måden jeg savner dig på nu hvor du er langt væk igen, det minder mig om hvorfor det er dig jeg drømmer om mere med.
  • Måden du igen og igen beviser dit værd. Du beviser hele tiden at du er den rigtige for mig og at du er villig til at slå knude på dig selv for min tilfredsstillelse, det behager mig og jeg ved du værdsætter at eg beder dig bevise hvad jeg allerede ved, med jævne mellemrum.

Jeg kunne blive ved i det uendelige, men er dog sikker på at ingen er i tvivl om hvor særlig du er for mig og da slet ikke dig.
Jeg glæder mig til de næste skridt sammen med dig, glæder mig til løfte det her endnu højere op og igen mærke at selv perfekt har flere niveauer over sig, niveauer med dit navn på.
Lige så meget som du tilhører mig, er jeg din. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s