At være et lykkeligt perverst individ

Dette er et udpluk af særskilte begivenheder og handlinger, der på det seneste har beriget mit liv. Små ting og anekdoter, der som sådan ikke kræver den store tankevirksomhed. Mit hoved kan bare ikke lade dem ligge længere – det skal ud!

At lege stilleleg
Det er ingen sag at sidde til foreslæsning, og så modtage beskeder, der gør en så liderlig, at jeg bliver nødt til at bekræfte overfor ham, at jeg er fuldkommen våd. Hvorefter han beder mig om, at gå ud på toilettet i den næste pause, så jeg kan komme for ham.  Panik panik panik – det store spisefrikvarter, hvor der er er rift om toiletterne. Da jeg skriver, at jeg sidder i båsen, ringer han mig straks op og meddeler, at han forventer, jeg ikke siger noget, og at han vil guide mig til orgasme. Hvor jeg til sidst er så ophidset, at han tysser på mig og siger ah-ah-ah… Gud ved hvad pigen inde ved siden af tænkte. Jeg kom for ham derinde – og anerkendelsen derefter, var det hele værd.

At være gået over tiden
… Er som sådan ikke noget, jeg råber hurra for, specielt ikke når det kommer til uønsket graviditet. Så når jeg går 5 dage over, så begynder jeg at blive lettere små-nervøs. For jeg skal ikke have børn nu. Det er vi begge to heldigvis meget enige om.
Derfor kunne jeg ikke være mere lykkelig for, endelig at finde blod i mine trusser.

Netværk af åbensindede, promiskuøse, seksuelle og frie kvinder
Jeg har mig en kær veninde i København, der introducerede- og tilmed indlemmede mig i et kvindenetværk, hvor vi uddeler historier, diskuterer og filosoferer over kvindeseksualitet, åbenhed, natlige eskapader, kvinder der knalder som mænd, liderlighed og os, der lurer på naboerne på den anden side af gaden når de har sex. (Det sidste kunne have været mig – de elsker ihvertfald sex på køkkenbordet)
Det gør mig simpelthen så glad, endelig ikke at føle mig forkert og kanten, bare fordi jeg er et perverst og liderligt pigebarn. Jeg er ikke alene, vi er mange!

Veninder og åbenhed
Det her gør en smule ondt at erkende – men de veninder man kaldte sine bedste veninder engang, de glider ligeså stille ud af ens bevidsthed. Det er naturligvis helt naturligt, men jeg må indrømme, at det også er blevet et bevidst valg fra min side af. Det bliver hurtigt sværere og sværere at finde ting at tale om, og til sidst bliver det kun til høfligheds-tjit-tjat – hvilket ikke er holdbart i længden. Jeg snakkede forleden med en veninde fra gymnasiet, en veninde der var mig enormt tæt i gymnasiet, og vi lavede alting sammen. Det gør vi ikke længere – vi intet til fælles længere, så hvorfor holde ved? Hvis jeg ikke føler, at jeg kan give mig fuldstændig hen længere til venskabet, hvis jeg ikke kan være mig selv og blive accepteret, hvorfor så være veninder længere? Hvis jeg konstant skal lægge et filter over mig selv, og holde igen med alt det, der gør mig til mig og det, som gør mig glad — ham. Hvorfor så overhovedet forsøge at holde liv i noget, som man havde engang – det er ikke holdbart, og det har jeg indset efterhånden.

Nogen af dem, som jeg kan kalde de bedste veninder er relativt nyere bekendtskaber og mennesker, som jeg har kendt hele mit liv. Men de kender hele mig – de kender til alt – og det gør mig tryg. De er en inderkreds af få, og jeg stoler på dem. Det gør mig glad, når bekendtskaber ufortrødent kommer til mig, med deres bekymringer, problemer – når de åbner op og lader mig hjælpe dem.
Så er der dem, som ikke er i tvivl om, at jeg er pervers – de kender bare ikke hele essensen, og det kommer de måske aldrig til. Og det er okay. Derfor kan jeg stadig dele ud af gode råd – hvis de dog er modtagelige for dem. (For helvede hvor er jeg i grunden klog – fyld jer med min visdom, ironi kan forekomme)

En smule bedugget af engelsk cider i Torvehallerne
Jeg mødte min kære veninde Fjerpen i København. Vi mødes efterhånden hver eneste gang, jeg er i København for at besøge min kæreste. Vi aftalte at mødes i torvehallerne på Nørrebro, for at drikke cider. Det var over middag, så det var helt legitimt. Snakken går altid naturligt, og det er befriende at snakke med en kvinde, der ligesom en selv finder glæde og lykke i underkastelsen. Vi vandrede rundt i regnvejr og diskuterede hendes udklædning til Burlesque. Vi snakkede om oplevelser og andre personer fra miljøet. Almindelig gossip – bare med et twist. Eller. Ud på eftermiddagen drak vi rødvin, og blev hurtigt enige om, at vi sagtens kunne mærke alkoholen i blodet. Hvis samtalen før ikke havde været løssluppen, ja så blev den det ihvertfald nu. Ved vores side på cafeen sad to ældre damer, som vi kom i snak med. Det troede jeg ikke, at man gjorde længere, I ved, kommer i snak med mennesker man ikke kender. Men det var så naturligt, og vi fik begge derfra med en fantastisk følelse. Vi var begge under det indtryk, at man ikke længere bare sådan kommer i snak med mennesker, man ikke kender. Vi skiltes ved Nørreport, hvor hun skulle videre i SMil og jeg — ja jeg tog hjem og blev kneppet i røven af ham.

Sexshops med veninder
Jeg nyder, at min inderkreds af veninder ved, at jeg på ingen måde ser det som et tabu at gå i sexshops. Derfor var jeg forleden med en veninde fra universitetet i en lokal sexshop, hvor vi browsede udvalget igennem. Hun havde længe gået med en blid fantasi om at blive spanket med en ridepisk, og derfor følte hun det helt naturligt at spørge mig til råds – og jeg nyder det. Vi valgte en fin lille pisk, som hun senere forærede sin kæreste i fødselsdagsgave. Et par dage efter drak vi rødvin sammen og jeg spurgte naturligvis til, hvordan det monstro var gået. Det smil, som bredte sig på hendes læber var helt fantastisk og bekræftende at se. For jeg kunne genkende hendes glæde, jeg kunne se det i hendes øjne. Hun var tom for ord om oplevelsen, men hendes ansigt fortalte mig alt det, som jeg havde behov for at vide.

Det gør mig lykkelig, når mine bekendtskaber er lykkelige. 
Og det gør mig lykkelig, at jeg har ham i mit liv. 
Det var alt for denne gang – jeg har travlt med eksaminer. 

Reklamer

En mening om “At være et lykkeligt perverst individ

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s