Spontanitet, analsex, perversioner i alle afskygninger og masser af kærlighed

Som person, er jeg et yderst struktureret og krævende væsen, både af mig selv men også af min omgangskreds. Jeg er ikke særlig god til spontanitet — selvom jeg synes, det er en god ide. Og det kan være godt, at kaste sine hæmninger og dermed komme udenfor sin komfortzone.

Og det fik jeg i den grad prøvet denne weekend, og lidt til faktisk. Det sidste involverer dog ikke ham, men en fuld passager i DSBs tog. I en rus af kærlighed, alkohol og nyfunden spontanitet, fandt jeg mig selv i et tog på vej til København midt om natten. Min veninde fik på magisk vis overbevidst mig om, at det var en god ide. Og det var en god ide. 

Jeg husker at vågne op, desorienteret, træt og med hovedpine. Da jeg faldt i søvn, var der andre mennesker i kupeen, og da jeg vågnede, sidder der kun en overfor mig. En mand. Og han har sine fødder oppe på mit sæde. Hvilket er helt fint. Jeg er dog i tvivl om, om grunden til jeg måske vågnede så hurtigt er, at han måske har haft sine fødder liiiidt for tæt på min røv, men slår det hen med, at jeg var træt. Så jeg ligger mig til at sove igen.

Jeg holder mine øjne lukket, og denne gang er jeg ikke i tvivl. Denne perverterede(ikke at der er noget galt i at være pervers) mand, bruger sine fødder til at gramse på mine baller. Igen rejser jeg mig bare op og kigger måbende på ham. Han kan ikke dansk, og prøver at kommunikere ved at pege på min arm. (Jeg skulle have givet ham et los, ja det havde han nemlig helt ret i)

Jeg vil ikke kalde det chok, men vælger alligevel at forlade alle mine ting, for at gå ud på toilettet for at ringe til Skygge. Det er imidlertid dårlig forbindelse, så opkaldet bliver afbrudt og jeg går tilbage. Han sidder bare og kigger på mig. Så jeg sætter mig på den anden side. Ud af det blå kommer der en kontrollør, og beder mig følge med. Han havde observeret ham et stykke tid, og spurgte derfor ind til, og jeg følte mig chikaneret af ham. Han synes nemlig, at det var underligt, at han lige valgte at placere sig lige overfor mig i en fuldstændig tom kupe. Jeg fortalte ham om episoden, og han beder mig tage plads inde på DSB1 i stedet. Han spørger mig, om jeg vil politianmelde ham, og jeg ved virkelig ikke, hvad jeg har tænkt i øjeblikket, for jeg vælger at sige nej. Måske fordi jeg tænkte, at der ikke kommer noget godt ud af det, og hvad jeg vil opnå ved det. Jeg er ikke sippet, men hvis han gør sådan noget igen overfor en, der måske ikke tager det som jeg, så går det mig først på. Men han slap alligevel ikke for en kontrolafgift, og blev smidt af toget ved næste station. Han fik en lærestreg.

Resten af rejsen fik jeg selskab af fulde mennesker, der optog toilettet.

Om morgenen rammer jeg København, og kan gå igennem mængden af fulde mennesker, for at finde min kæreste i mylderet. Min egen dejlige kæreste. Efter den sidste tids turbulens, var det rart endelig at kunne putte mig ind til ham. Mærke ham igen. Mærke, at vi er tilbage, hvor vi var før. Modtage hans kys i mængden og mærke hans grådige hænder på min krop trods menneskemylderet.

Sammen gik vi hånd i hånd. Hjem. På 30 timer, nåede vi at have analsex hele fire gange.  Og jeg blev sendt hjem igen, med hans sæd i min røv. Jeg har været igennem meget analtræning, her på det sidste. Det er vigtigt, at jeg er dygtig til at tage imod for ham. Han nyder at se mig yde for ham. I en time eller måske endda længere, brugte jeg tiden for hans fødder, mens jeg trænede min røv for ham. Jeg var nøgen, for hans fødder, mens jeg på skift skiftede mellem den lille og den store plug. Jeg var meget motiveret for at få den største plug op, da det næsten lykkedes mig, at fiste mig selv. Det lykkedes ikke, men det vil lykkedes engang, for jeg er en dygtig pige.

Samtidig havde jeg min menstruation, hvilket dog ikke afholdte os fra at have sex vaginalt eller fra at mærke hans fingre oppe i min fisse. Det var dejligt perverst, det var samtidig noget, som jeg nu også kan sætte på min fetishliste. Det er en dejlig følelse, at vide man er sammen med en, der ikke nødvendigvis tænder på at have sex under menstruation, men tænder på at se, hvad der gør ved mig, når han trænger op i mig. Det føles forkert, men netop det, at det føles så forkert, gør det bare ekstra for mig. Og jeg giver mig selv yderligere til ham.

Og jeg ved, at lysten til smerte kommer igen, jeg har mærket en snert af lyst de sidste par uger. Det er rart, for jeg føler, at min udvikling går den rigtige vej.

Jeg har savnet følelsen af, at vågne op i hans arme. Ham der trækker mig tættere på hans krop, mens han ikke er helt vågen.

At modtage hans kys og kærtegn. Og mærke, at jeg er hans, hans kæreste og lille luder.

Jeg er fyldt af dejlige følelser, og er lykkelig.

Og undskyld @blackswan for min spontanitet, det gik ud over vores date. Det beklager jeg. Du er sød – og vi må snart diskutere fifty shades of boredom.

 

 

Reklamer

One thought on “Spontanitet, analsex, perversioner i alle afskygninger og masser af kærlighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s